HTML

KREATÍVMINDEN

Minden, ami engem érdekel, egyszerűen minden. Kultúra, irodalom, mese, vers, program, mindennapi hírek, gasztronómia, receptek, humor. Tudod-e, tudtad-e? S minden amit két kis kezed által készítesz.. /Üvegfestészet , decoupage, rajz, festészet, hobby, barkács otthon, mit miből hogyan,) Imádom még a szép, nem minden napi képeket.

Friss topikok

  • Mazsatka: Nagyon szép írás!!!! Nagyon tetszik!! GRATULA!! Puszy (2008.09.17. 19:50) Ősz táján

Nagyon sokat dohányzik a haldokló sztár!

2008.03.21. 01:49 Helena59

 

Nagyon sokat dohányzik a haldokló sztár!

 

 

 

Egy súlyos beteg ember egyetlen öröme, vagy életveszélyes szokás?

 

Akármi is legyen az oka, néhány napvilágra került felvétel szerint Patrick Swayze még hasnyálmirigyrákja ellenére sem tud leszokni a dohányzásról.

 

 

 

 

 

 

Sokkoló fotók jelentek meg a Dirty Dancing egykori sztárjáról egy amerikai magazinban.

 

A National Enquirer legújabb számának címlapján hozza a felvételeket, melyeken a súlyos beteg, lesoványodott Patrick Swayze   cigarettázik. A fotók március 10-én készültek, amikor Swayze elhagyta a kórházat, ahol kezelik.

A hasnyálmirigyrákkal küzdő, 55 éves színész évek óta napi három doboz cigarettát szív el, és a jelek szerint máig nem sikerült leszoknia káros szenvedélyéről. Jelenleg kemoterápiával kezelik, aminek szintén nem tesz jót a füstölgés.

A hasnyálmirigyrák kialakulásának kockázatát egyébként jelentősen megnöveli a cigaretta: a dohányosok kétszer olyan gyakran betegednek meg benne, mint a nemdohányzók.

Az évek óta visszavonultan élő színészről másfél hete azt írták: betegsége olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy már csak öt hete maradt hátra.

 

A hírt családja és ügynöke is cáfolták, szerintük jó esély van Swayze gyógyulására. Testvére, Don Swayze azt nyilatkozta, hogy Patrick jól fogadta a hírt, és erősen hisz benne, hogy meg fog gyógyulni. „Most megpróbál minél egészségesebb maradni, hogy könnyebben megküzdjön a kórral” – mondta.

Kérdés persze, hogy az egészséges életmódba mennyire tartozik bele napi három doboz cigaretta.

 

http://sztartar.blikk.hu/adatlap/1726/

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=95544

 

PATRICK SWAYZE: CHEMOTHERAPY & CIGARETTES HIS LAST DAYS

http://www.nationalenquirer.com/patrick_swayze_chemo_cancer_smoking/celebrity/64594

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativminden.blog.hu/api/trackback/id/tr83390263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása