HTML

KREATÍVMINDEN

Minden, ami engem érdekel, egyszerűen minden. Kultúra, irodalom, mese, vers, program, mindennapi hírek, gasztronómia, receptek, humor. Tudod-e, tudtad-e? S minden amit két kis kezed által készítesz.. /Üvegfestészet , decoupage, rajz, festészet, hobby, barkács otthon, mit miből hogyan,) Imádom még a szép, nem minden napi képeket.

Friss topikok

  • Mazsatka: Nagyon szép írás!!!! Nagyon tetszik!! GRATULA!! Puszy (2008.09.17. 19:50) Ősz táján

PROGRAM AJÁNLÓ: MOZI

2008.03.21. 02:11 Helena59

 

2008. március 20. csütörtöktől

az alábbi filmeket mutatják be a magyar mozik 

 

 

 

27 Idegen igen

Jane egy olyan lány, aki már 27-szer volt nyoszolyólány és úgy néz ki, hogy továbbra sem léphet elõ menyasszonnyá - álmai férfija ugyanis nem mást akar elvenni, mint a testvérét. Vajon örökre pártában marad, vagy végül sikerül meghódítania szerelmét, esetleg egy új pasi bukkan fel a színen?

Nemzet: amerikai
Stílus: romantikus, vígjáték



A Spiderwick krónikák

A Grace család - Jared, és ikerbátyja, Simon, nővérük, Mallory és édesanyjuk - New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költöznek, mely déd-nagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban... Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban…

Nemzet: amerikai
Stílus: kaland, Fantasy, dráma, családi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horton

Miért van nagy füle egy elefántnak? Nem is kérdés, számtalan haszna van, de egyebek közt arra is jó, hogy viselője meghallja mindazt, amit más nem. Amikor Horton segélykiáltást hall egy porszem felől, hamar kifüleli, hogy a levegőben szálló pöttyön élet van: ott épült fel a szuper kicsi Kifalva, melynek lakó a hiperszuperkicsi kik. Horton összebarátkozik Kifalva polgármesterével (akinek 96 lánya és egy fia van, fürdőszobája meg egy sem). Szükség is van a barátságukra. Sokan vannak, akik elpusztítanák a porszemet. Egy gyermekétől nehezen megváló kenguru és szövetségese, Vlad, a keselyű egyszerre tör a porszem és az elefánt elveszejtésére. A dzsungelben egy pötty sincs már biztonságban. Hát még egy elefánt?

Nemzet: amerikai
Stílus: animációs, családi, kaland

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majdnem szűz

Boróka, a film 18 éves hősnője az otthonteremtésre kapott millióit hamar feléli szerelmével, Jánossal, aki amint elfogyott a pénzük elcseréli szerelmét egy Harley Davidson motorra. Boróka egy Ronaldo nevű strici foglya lesz. Keserves élményeket él át az országút melletti erdőben, míg végül, az első adandó alkalommal megszökik rabtartójától. Megismerkedik Móriccal, aki befogadja a szökésben lévő lányt. Boróka beiratkozik egy EU-s menedzser tanfolyamra. Hamar fény derül tehetségére, sikerrel árulja a nagy tömeg piros esernyőt valamikori ismerőseinek. Ronaldo és haverja a lány után nyomozva megtalálják Móricot, akinek karját törik egy verekedésben. Boróka maga igyekszik bosszút állni és egy testépítő szalonban támad rá a stricire (női módra). Miután elhárultak az akadályok a lány sikeresen befejezi a tanfolyamot, Móric felgyógyul, a jövő talán még szerelmet is hoz a fiataloknak.

Nemzet: magyar
Stílus: dráma
Hossz: 105 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallam Foe

Hallam, a skót tinédzser megelégelve a semmirekellő családját (amelyben anyja halála után annak helyét apja fiatal szeretője vette át), hajóra száll, hogy egy nagyvárosban próbáljon szerencsét. Megismerkedik egy titokzatos nővel, aki anyjára emlékezteti.

Nemzet: brit
Stílus: romantikus, dráma
Hossz: 95 perc 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takva - Az istenfélő Muharrem

Az istenfélő Muharrem csöndes és visszafogott életet él, harminc éve ugyanannál a zacskógyártó cégnél dolgozik. A befelé forduló élet szexuális absztinenciával és mély vallásossággal párosul, hűen a legfontosabb iszlám doktrínákhoz. Különleges buzgalma felkelti egy vallási csoport vezetőjének figyelmét, és felkéri őt egyházi adóbeszedőnek. Élete egy pillanat alatt megváltozik, találkozik a külvilággal, amitől egész addigi életében távol tartotta magát. Mély vallásosságát nem tudja összeegyeztetni az egyház hipokrita magatartásával, ezért fokozatosan meghasonul önmagával és dogmatikus hitével, míg félelme végül őrületbe csap át.

Nemzet: német, török
Stílus: dráma
Hossz: 96 perc 

 

 

Magyar mozi bemutatók: 2008. március 20.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló mozi magyar program az bemutatók majdnem szűz márciusi takva istenfélő muharrem hallam foe

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativminden.blog.hu/api/trackback/id/tr21390266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása